Julbord på Tunneberga

Välkommen att njuta av vårt fantastiska julbord, allt är hemlagat.  20-25 sorters sill, kalla fina röror av grönt och fisk och skaldjur, kalla laxanrättningar med smaskiga såser. Kalla och fina hemstoppade rökta korvar. Kallskuret kött av både vilt, oxe och gris, skinka och innanlår med fina olika sorters senap. Pastejer och pateér med läckra såser. Varma traditionella anrättningar som blodkorv, bruna bönor, prinskorv, fläskkorv, brunkål, grönkål och lutfisk. På vårt gottebord finns det otroligt läckra saker som konfektyr i många sorter, godis och spettekaka, gröt och ris a la Malta. frukt och julkaka både stor och liten. Det står kaffe framme och teet hjälper vi dig med. Bordet kostar 525,-/per person Barnen betalar 25,-/år fram tills de är tolv år. efter det är det fullt pris.

Om ni inte visste det !! Vi älskar att laga mat på Tunneberga. Och vi är så stolta att vi har så duktiga kockar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 • Öppetider

  Tunneberga gästgifveri
  Bordsbeställning 042-367481

  OKTOBER-NOVEMBER-DECEMBER
  Måndag 11.30-14.00
  Tisdag – fredag 11.30-20.30 i köket,
  Lördag 12-20.30 i köket
  Söndag 12-17.00 i köket

  OBS! Boka bord! Är här inga gäster kl 19.30, stänger vi

  Tunneberga catering
  Välkommen att ringa in din cateringbeställning: 0431-210 10
  Tisdag – fredag 8:00 – 15:00
  Lördag enligt ök