vårt cateringkök

Vi har ett fint cateringkök i Ängelholm. I det köket lagas mat med mycket kärlek, två duktiga kallskänkor gör fantastiska tårtor, de finaste tårtor man kan tänka sig. Smörgåstårtor med räkor, lax, skinka, rostbiff eller ost. Variationen är stor och så gott! Det lagas fina bufféer, vackra snittar och nu till jul görs det mängder av läckra jullandgångar, jultallrikar, både stora och små. Är ni ett större antal läggs jultallrikarna upp som buffé om man vill. På julafton kommer det många människor och hämtar den stora jultallriken och på den finns mycket av det som man kan önska sig på en julafton. Det går också bra att beställa ett litet gottebord med lite godsaker. Titta på vårt sortiment 🙂
Tunneberga julbord

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 • Öppetider

  Tunneberga gästgifveri
  Bordsbeställning 042-367481

  JANUARI ÖPPNAR VI DEN 8:e

  Måndag-torsdag 11.30-14.00

  Fredag 11.30-21.00

  Lördag 12-21.00

  Söndag 12.17.00

   

  OBS! Boka bord! Är här inga gäster kl 19.30, stänger vi

  Tunneberga catering
  Välkommen att ringa in din cateringbeställning: 0431-210 10
  Tisdag – fredag 8:00 – 15:00
  Lördag enligt ök