AFTER WORK PÅ TUNNEBERGA

På fredagarna har vi after work från kl 17 på Tunneberga gästis. det kostar 150,- per person. Du får en fin varmrätt, ett glas vin, en mineralvatten eller en liten öl. Drycker och snacks till specialpris mellan kl 17 o 19

Vi försöker att göra vår afterwork så rolig som möjligt, ibland bjuder vi in till mat och trevligt sällskap i form av Er själva 🙂 Ibland frestar vi med underhållning under en viss tid. Ibland ställer vi till med QUIZZ i alla dess former. Ibland skriver vi att ni bara kan komma in och beställa en äggakaga med rårörda lingon och en dricka, så får ni den till specialpris.

Ibland har vi AW på Tunneberga och ibland uppe i EP, Edward Persson- matsalen

Vi lägger ut information på Facebook varje vecka: After work på Tunneberga eller (Puben i Jonstorp) Vi blir glada om vi får lite tips och trevliga tema på vår after work.

Aktivitet på Facebook ger oss en hint om det kommer mycket gäster på AW´n, så dela gärna och snacka genom veckans inlägg. Tack!

 

Välkommen önskar Mette & Isabella och vår fantastiska personal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *