Hemlagat, läckert och fint julbord 525:-

Lördagen den 24/11 har vi premier på vårt fina julbord, det serveras från kl 11.30 på vardagar. Det kräver dock en förbeställning. Vårt julbord är vi stolta över, 25 sorters hemlagad sill i stor variation följd av fin lax och läckra fiskanrättningar. Vi har mycket olika kalla charkuterier, skinka rostbiff, hemgjorda korvar, syltor, pastejer, till och med inkokta grisatassar och många fina tillbehör. Våra småvarma rätter som står framdukat är köttbullar, prinskorvar, julkorv och blodkorv med bacon, revben och tre sorters kål, Janssons frestelse och dopp i gryta. Vårt gottebord är gigantiskt, där finns gröt och ris a la Malta, massor med hembakade julkakor, små fina tryfflar, nöt och mandelkonfekt, mandelmusslor med sylt och grädde, spettekaka och julgodis och kaffe. Vissa luncher serveras jultallrik 225:- En tallrik med sill och lax, en tallrik med Jansons frestelse, köttbullar och prinskorv, skinka och senap och brunkål. Det är också bäst att förbeställa om ni vet att ni önskar jultallrik. Hjärtligt välkommen till oss som älskar fina mattraditioner.

Kommentarer inaktiverade.