Whiskyprovning 495.-/pp. Med ledning av Joakim, vår expert på de goda spritsorterna.  Från Lossimounth till Dufftown. På kvällens provning skall vi besöka en av de mest berömda områden i Skottland.  Speyside där Whisky destillerierna ligger tätt sida om sida. Det finns ca 40 destillerier i området. Området har fantastiska vattenresurser med floderna Spey och Fiddich samt att man  tidigt byggde ut järnvägen i området. Här ligger också “The Whiskytrail” där man i princip kan gå mellan destillerierna . Vi skall utforska skillnaderna mellan de olika destillerierna och få veta lite mer om detta vackra område i Skottland. Kvällens fem sorter Whisky är: Benromach 10år, Tomatin Cù Bocàn, The Balvenie Caribbean Cask 14år, The Mcallan Sienna, The Glennlivet 18år. Efter allt trevligt skall vi njuta av en härlig Bookmakertoast med Idahoepotatis. Ni köper själva till den dryck ni önskar till maten. Välkommen 🙂