Under viltveckorna så är a la carte menyn viltinspirerad men vi serverar även en fast fem rätters meny bestående av följande

Fänkålsgravad helleflundra med picklade kantareller och äpplen

Jordärtskockssoppa med rökt vildsvinsbog

Vildandsbröst m rostade kastanjer samt sås på messmör, rönnbär och konjak

Variation på hjort m karl-Johan och kålsymfoni samt viltsky

Pannacotta m havtorn och Baileys med kolaflarn

525:-                       Vår fina viltmeny finns också som catering 425:-

 

Vinpaket 470:-

Ett glas Prosecco, Treviso, till helleflundran. Bestheim, Alsace, riesling, till soppan,  ett glas pinot noir till vildanden med påfyllning till hjorten och ett glas Floralis (Moscatel) till pannacottan

Vin på glas:

Prosecco 75:- Alsace 125:- Pinot noir 125:-  (Talma 95:-) Moscatel 75:-