Viltveckor 24/9 –  22/10 2021

Förrätter

Krämig jordärtskocksoppa med rökt vildsvin och friterad persiljerot 145,-

Cognacsgravad rådjursfilé med picklade rönnbär och rosmarinkräm 145,-

Rimmad röding med björnbärsvinegrette och svartkålschips 145,-

 

Varmrätter

Dovhjortswallenbergare med skogssvampsås, tryffelpuré och rårörda lingon och blåbär 265,-

Helstekt älg entrecôte med madeira och messmörsås, timjanbakad mandelpotatis samt picklad sockerbeta 295,-

Smörstekt bergtungafilé med pumpa, rotselleri och potatis mire poix samt dragon Buerre blanc 295,-

Efterrätter

Mandelkorg med vaniljglass och varm hjortronsås95,-

Chokladtryffelpaj med lingonkolakräm och björnbärsmascarpone 95,-

Kardemumma brûlée med äpple och kanelkompott 95,-