Vi hoppas att ni finner våra menyförslag frestande, har ni några önskemål eller om ni vill mixa menyerna. Det går bra, ring oss!
Vid catering lämnar vi 10 % rabatt på dessa menyer.
Obs! Vår festmenyer måste förbeställas om ni vill njuta av dem på restaurangen så är det för minst 8 personer, de finns inte på vår ala carte meny.
FESTPAKET:
Fest i vår fina matsal EDVARD PERSSON, ni får plats upp till 120 personer
970,-/ per person
Entrédrink, tre rätter (kött), ett glas vitt vin, två glas rött vin, ett glas dessertvin, kaffe och ett glas avec.
I priset ingår dukning, blommor och ljus, personal, för och efterarbete……….. VOILA!
Komponera själva er meny! 465,- för tre rätter
Förrätter
Kallrökt lax med löjromscréme och syrad rödlök
Tunnebergaröra på smörstekt toast, räkor och kräftstjärtar i krämig röra med sparris och dill
Västerbottenostpaj med sikrom, créme fraiche och rödlök
Räkcocktail med mango, lime och avocadokräm
Varmrätter
Helstekt oxfilé med glacerade smålökar, champinjoner, rödvinssås och potatis – o prästostkaka
Helstekt kalvrygg med dragonsky, årstidens grönsaker och örtbakade potatis
Halstrad lax med hollandaisesås samt årstidens grönsaker och potatis
Örtmarinerad fläskfilé med potatisgratäng, rödvinssky och bearnaisesås
Efterrätter
Créme brylée med rårörda hallon
Champagne och vit chokladpannacotta med limemarinerade bär
Två sorters chokladmousse (vit och mörk) med marinerade bär
Pavlova med lemoncurd och kanderade pecannötter