Festmenyer

/Festmenyer
Festmenyer2018-10-30T12:04:36+00:00

Vi hoppas att ni finner våra menyförslag frestande, har ni några önskemål eller om ni vill mixa menyerna. Det går bra, ring oss!

Vid catering lämnar vi 10 % rabatt på dessa menyer.

Obs! Vår festmenyer måste förbeställas om ni vill njuta av dem på restaurangen så är det för minst 8 personer, de finns inte på vår ala carte meny.

FESTPAKET:

Fest i vår fina matsal EDVARD PERSSON, ni får plats upp till 120 personer

970,-/ per person

Entrédrink, tre rätter (kött), ett glas vitt vin, två glas rött vin, ett glas dessertvin, kaffe och ett glas avec.

I priset ingår dukning, blommor och ljus, personal, för och efterarbete……….. VOILA!

 

Nedanstående menyer ingår inte i ovanstående festpaket 🙂

FESTMENY nr.1

Kallrökt lax med löjromscréme

Helstekt oxfilé med glacerade smålökar, champinjoner, rödvinssås och potatis – o prästostkaka

 Champagne och vit chokladpannacotta med limemarinerade bär 455:-

FESTMENY nr.2

Tunnebergaröra på smörstekt toast, räkor och kräftstjärtar  i krämig röra med sparris och en laxros

Helstekt kalvrygg med nattbakade tomater, dragonsky, pommes Anna och årstidens grönsaker

Chokladtriologi 425:-

FESTMENY nr. 3

Tapastallrik

Skaldjursfylld bergtungafilé med hummersås, citron- och dillbakade små fina potatis

Jordgubbsglasstårta med bärkompott  425:-

FESTMENY nr. 4

Räkcocktail med mango, lime och avocado

Dovhjortsfilé med blåbärssås, rotfrukter och små ugnsbakade potatis med örter

Vit chokladcheesecake med passionsfrukt och citrussallad 435:-

FESTMENY nr.5

Västerbottenostpaj med sikrom, créme fraiche och rödlök

Gremolastekt lammytterfilé med svamp, lök, rotselleri. krämig potatisgratäng och lammsky

Créme brylée med rårörda hallon 425:-