Vi hoppas att ni finner våra menyförslag frestande, har ni några önskemål eller om ni vill mixa menyerna. Det går bra, ring oss!

Vid catering lämnar vi 10 % rabatt på dessa menyer.

Obs! Vår festmenyer måste förbeställas om ni vill njuta av dem på restaurangen så är det för minst 8 personer, de finns inte på vår ala carte meny.

FESTPAKET:

Fest i vår fina matsal EDVARD PERSSON, ni får plats upp till 120 personer

970,-/ per person

Entrédrink, tre rätter (kött), ett glas vitt vin, två glas rött vin, ett glas dessertvin, kaffe och ett glas avec.

I priset ingår dukning, blommor och ljus, personal, för och efterarbete……….. VOILA!

 

Komponera själva er meny! 465,- för tre rätter

 

Förrätter

Kallrökt lax med löjromscréme och syrad rödlök

Tunnebergaröra på smörstekt toast, räkor och kräftstjärtar  i krämig röra med sparris och dill

Västerbottenostpaj med sikrom, créme fraiche och rödlök

Räkcocktail med mango, lime och avocadokräm

 

Varmrätter

Helstekt oxfilé med glacerade smålökar, champinjoner, rödvinssås och potatis – o prästostkaka

Helstekt kalvrygg med dragonsky, årstidens grönsaker och örtbakade potatis

Halstrad lax med hollandaisesås samt årstidens grönsaker och potatis

Örtmarinerad fläskfilé med potatisgratäng, rödvinssky och bearnaisesås

 

Efterrätter

Créme brylée med rårörda hallon

Champagne och vit chokladpannacotta med limemarinerade bär

Två sorters chokladmousse (vit och mörk) med marinerade bär

Pavlova med lemoncurd och kanderade pecannötter