Julspecial

  • Förbeställning gärna minst två arbetsdagar innan. Minimum 10 personer. Pris per person.
  • Om ni önskar att få maten hemkörd, gör vi gärna det, då tillkommer en utkörningsavgift på 250:- (Ängelholm – Höganäs) Övriga ställen diskuteras.
  • Hämtar ni själva maten, går det att göra på både Metallgatan 17 b i Ängelholm eller på Tunneberga gästis i Jonstorp. Vi bör diskutera vilka tider som är lämpliga att hämta.

JULBORD 525:-/pp

(ej måndag) Om ni kommer minst 20 personer tisdag-onsdag kväll o eftermiddag är priset 395,-/pp


Stora jultallriken
Läggs upp som buffé, om ni önskar det!

Tallrik 1
Ägg, majonnäs och räkor, gravad lax med hovmästaresås, rökt ål och äggröra, rikligt med fyra sorters sill och ost

Tallrik 2
Julskinka med senap, rostbiff med remouladsås, kalvsylta med rödbeta, rödbetssallad, fläskroulad, leverpastej med ättiksgurka, grillat fläsk och rökt korv

Tallrik 3

Brunkål, köttbullar, prinskorv och Janssons frestelse

320:- 

Vi lägger gärna ett gottebord till er med mandelmussla, sylt och grädde, godis och ris a la malta med saftsås  100:-


Lilla jultallriken, ej på julafton!

Tallrik 1
Ägg, majonnäs och räkor, gravad lax med hovmästarsås, tre sorters sill, ost
Julskinka med senap, rostbiff med remouladsås, kalvsylta, leverpastej och grillat fläsk

Tallrik 2
Brunkål, köttbullar, prinskorv och Janssons frestelse

210:-


Jullandgång
Sill och kokt potatis, ägg, räkor och majonnäs, gravad lax med hovmästaresås, julskinka med senap, rostbiff med remouladsås, kalvsylta, rödbetssallad, grillat fläsk, rökt korv, köttbulle, cheddar och frukt
125:-

Kommentarer är stängda

  • Öppetider

    Tunneberga gästgifveri
    Bordsbeställning 042-367481

    OKTOBER-NOVEMBER-DECEMBER
    Måndag 11.30-14.00
    Tisdag – fredag 11.30-20.30 i köket,
    Lördag 12-20.30 i köket
    Söndag 12-17.00 i köket

    OBS! Boka bord! Är här inga gäster kl 19.30, stänger vi

    Tunneberga catering
    Välkommen att ringa in din cateringbeställning: 0431-210 10
    Tisdag – fredag 8:00 – 15:00
    Lördag enligt ök