Just nu på Tunneberga

Mors dags meny den 28/5
Vårt fantastiska sillbord med både lax och ål,
Eller, Grillad grön sparris med pocherat ägg och Ibericoskinka
*****
Halstrad färsk lax med hollandaise, vit sparris och färskpotatis
Eller, Helstekt kalvrygg med potatisgratäng, rödvinssky och vårens primörer
*****
Vit chokladparfait med rårörda rabarber, jordgubbar och hasselnötsflarn
395:-/ tre rätter

Förrätter

Tunnebergatoast, krämig röra på räkor, kräftor och sparris toppad med färskrökt lax 120,-
Panko- och parmasamfriterad grön sparris med kallrökt lax eller Ibericoskinka och ramslöksaioli 125:-
Pelle Janzon, tunna skivor av oxfilé med löjrom och äggula 135;.

Varmrätter

Halstrad färsk lax med brynt hasselnöt- och sojasmör med grön sparris och små fina färskpotatis 245:-
Helstekt vårkyckling från Kärragård med primörer samt ramslöksmonterad kycklingbuljong 265:-
Kalvrygg med primörer, rödvinssky och potatisgratäng 285,-

Efterrätter

Rabarberglass med vaniljkokta rabarber och saltkolasås 95:-
Liten pavlova med havtornscurd och kanderade pistagenötter 95:-
Chokladfondant med jordgubbsglass 95,-
Tryffel 25:-
Lingoncapuccino, vaniljglass, espresso och skummad mjölk 55:-
Amaretto coffee, kaffedrink med mandellikör och vispad grädde 95:-

Kommentarer är stängda

  • Öppetider

    Tunneberga gästgifveri
    Bordsbeställning 042-367481

    MAJ
    Måndag - onsdag 11.30-14.30
    Torsdag o fredag 11.30-20.30 i köket,
    After work i Puben FREDAG från kl 17.00
    Lördag 12-20.30 i köket
    Söndag 12-17.00 i köket

    Tunneberga catering
    Välkommen att ringa in din cateringbeställning: 0431-210 10
    Tisdag – fredag 8:00 – 15:00
    Lördag enligt ök