Just nu på Tunneberga

Söndagsmiddag 17/9

Fint sillbord med både ål och lax

Skinkstek med gräddsås, pressgurka och gelé

Skånsk äpplekaka med vaniljsås

Alla tre rätterna 325,-
Varmrätt och dessert 225,-

En kväll i Kullabygdens tema
23/9 kl 18.00
Fem rätter med viner
Kryddiga perenns kronärtskockskocka, korvar på Kullalamm, en på chiligaragets chili och en med mustiga höstkryddor
Rökt tomatconsommé på Brännans tomater, Allerums lagrade prästostpinne och rotfruktschips
Anders fiskares havskräftor med Mölle fiskrökeris ”plattfisk”, reduktion på havskräftbuljong, mandelpotatis o grönsakskrokett
Variation på limousine från Bostället med picklade kantareller, jordärtskockspuré från ”mannen i Jonstorp”, potatis och gula morötter från Håkan Ward.
Smörstekta Södåkraäpple med créme bryléelock
Gabriellas tryffel med havtorn från Ornakär

Drycker från Arilds vingård, Södråkra vingård, Villa Matilda och Kullahalvöns vingård 895,-

Viltmeny med vinprovning den 7/10 kl 18.00
Rådjurstartarbiff med kapris, rödbetor, rå lök och en äggula
Lättgravad röding med limecréme och örtor
Rökt fasanbröst med lingon-o äppelchutney samt viltsky
Kullahjortfilé med rulle och hemstoppad korv med sås på trattkantareller, rotfruktsterrine och portvinssås
Lingonpavlova med kolakräm och kanderade nötter
Kaffe och Gabriellas tryffel med hjortron
(meny och viner är under produktion, det kommer mera…. :))
fem rätter och vinprovning 895,-/pp

Kommentarer är stängda

  • Öppetider

    Tunneberga gästgifveri
    Bordsbeställning 042-367481

    AUGUSTI-SEPTEMBER-OKTOBER
    Måndag – onsdag 11.30-14.00
    Torsdag – fredag 11.30-20.30 i köket,
    Lördag 12-20.30 i köket
    Söndag 12-17.00 i köket

    OBS! Boka bord! Är här inga gäster kl 19.30, stänger vi

    Tunneberga catering
    Välkommen att ringa in din cateringbeställning: 0431-210 10
    Tisdag – fredag 8:00 – 15:00
    Lördag enligt ök