Just nu på Tunneberga

Välkommen önskar Mette & Isabella samt vår fantastiska personal!

Söndagsmiddag 14 och 21/10

Förrätt:
Sillbord med både ål och lax

Varmrätt
Wienerschnitzel med kapris, citron och ansjovis samt rostad potatis

Dessert
Blåbärspaj med vaniljsås

Tre rätter 325,-
Två rätter 275,-
En rätt 250,-
 

Femrätters viltmeny med vinpaket

Rådjurstartarbiff med kapris, rödbetor, rå lök och en äggula
Bodegas Murviedro – Los Monteros Cava Brut

Lättgravad röding med limecréme och örter
Domäne Wachau – Riesling Selection och
Beringer Classic Chardonnay

Rökt fasanbröst med lingon, äppelchutney och viltsky
Beringer Classic Zinfandel och Ca´Rugate Rio Albo Valpolicella

Kullahjortfilé med rulle, hemstoppad korv, rotfruktsterrin
och sås på trattkantareller samt portvinssky
Beringer Classic – Caberbet Sauvignon och Indomita Duette – Cabernet Sauvignon

Lingonpavlova med kolakräm och kanderade nötter
Luigi Voghera – Moscato d´Asti

Kaffe och Gabriellas tryffel med hjortron

 

 

 

 

 

 

 


 

Kommentarer inaktiverade.