Klassiker

start_05

Vi tar emot sällskap upp till 120 personer.

PÅSKBORD

Från långfredagen 14 april till annandag påsk 17 april serverar vi ett stort härligt påskbord varje dag från klockan 12:00.
395 kr

JULBORD

Från den 19/11- 24/12

Stort härligt, fantastisk julbord, som vi har nöjet att höra att många pratar om.

Fantastiska sillinläggningar och MÅNGA, väldigt uppskattat….

Kalla fiskrätter, många fina charkuterier och småvarma rätter.

Ett fantastiskt gottebord med både gröt och ris a la Malta, konfekt, härliga kakor, kaffe, godis och frukt 525:-


Få ett litet julbord (jultallriken som står på cateringsidan) hemkört, upplagt fint på fat, framkörning 250:-

löksill, senapssill, stekt inlagd sill, tomatsill, sillsalladÄgg, majonnäs och räkor, gravad lax med hovmästaresås, rökt ål och äggröra, hembakat bröd, smör o ost
Julskinka med senap, rostbiff med remouladsås, kalvsylta med rödbetor, rödbetssallad, fläskroulad, leverpastej med ättiksgurka, grillat fläsk och rökt korv
Brunkål, köttbullar, prinskorv och Janssons frestelse

320:-

Vi hjälper gärna till med ett gottebord, mandelmusslor med sylt och grädde, godis och konfekt, ris a la Malta 100:-

GÄSTGIFVARELUNCH

Varje helgfri vardag 12-14.30


AFTER WORK

Varje fredag 17-sent


QUIZ-KVÄLLAR

Med början den första torsdagen i månaden, vår första Quiz-kväll blir 1 september


GÅSAMIDDAG

Gåsamiddag

Från 22/10- 20/11

Svartsoppa med krås, Krämig svampsoppa eller tre sandwiches

Nystekt Skånegås med rödkål, brysselkål, rödkål, äppelmos, stekt potatis och den goa såsen

Skånsk äppelkaka med vaniljsås 525:-/ Tre rätter  …………………………..Två rätter 465:- En varmrätt 365:-

HEMKÖRNING eller hämta i dörren, tre rätter 395:- två rätter 350:- en rätt 295:-

Framkörningsavgift 250:- inom Ängelholm och Höganäs, Helsingborg 350:-


 

Vi hjälper gärna till och rekommenderar duktig serveringspersonal och kockar när ni skall fixa era fester.

Vi hyr också ut dukar, servetter, porslin och bestick

Just nu på Tunneberga

1/10- 21/10, Vi serverar en fantastisk femrätters viltmeny, 525:-

Det finns ett fint vinpaket till viltmenyn (glasvis) och ett alkoholfritt alternativ

Cheesecake med rökt ren och sikrom Svampconsommé med vildsvinsfrikadeller och rostad surdegsbröd

Gravad fjällröding med västerbottenbrüleé och pepparrotspickad gurka

Dovhjort med tre sorters svartrot, rödvinssky, mandelkroketter och cognacs syltade rönnbär

Äppeltrilogi

Och ett läckert vinpaket

Meny går utmärkt att får som catering för 425:-

31/12
Nyårsmeny för avhämtning eller så kör vi ut för 100 kr mellan kl 12 och 14

Toast med kallrökt lax, räkor och löjrom

Helstekt oxfilé med potatiskaka, parmesanrostade rotfrukter och madeirasky

Chokladtriffle med Cointreau marinerade bär
395,-

Kommentarer är stängda

  • Öppetider

    Tunneberga gästgifveri
    Bordsbeställning 042-367481

    JUNI o JULI o AUGUSTI
    Måndag – tisdag 11.30-14.30
    Onsdag – fredag 11.30-20.30 i köket,
    Lördag 12-20.30 i köket
    Söndag 12-17.00 i köket

    Tunneberga catering
    Välkommen att ringa in din cateringbeställning: 0431-210 10
    Tisdag – fredag 8:00 – 15:00
    Lördag enligt ök