Klassiker

start_05

 

 

 

Vi tar emot sällskap upp till 120 personer.

 

GÅSAMIDDAG

Gåsamiddag

Från 21/10- 19/11

Svartsoppa med krås, Krämig svampsoppa eller tre sandwiches

Nystekt Skånegås med rödkål, brysselkål, rödkål, äppelmos, stekt potatis och den goa såsen

Skånsk äppelkaka med vaniljsås 525:-/
Tre rätter
  …………………………..
Två rätter
465:-

En varmrätt
365:-

HEMKÖRNING eller hämta i dörren, tre rätter 395:-
två rätter
350:-
en rätt
295:-

Framkörningsavgift 250:- inom Ängelholm och Höganäs, Helsingborg 350:-

JULBORD

Från den 18/11- 24/12

Stort härligt, fantastisk julbord, som vi har nöjet att höra att många pratar om.

Fantastiska sillinläggningar och MÅNGA, väldigt uppskattat….

Kalla fiskrätter, många fina charkuterier och småvarma rätter.

Ett fantastiskt gottebord med både gröt och ris a la Malta, konfekt, härliga kakor, kaffe, godis och frukt 525:-


Få ett litet julbord (jultallriken som står på cateringsidan) hemkört, upplagt fint på fat, framkörning 250:-

löksill, senapssill, stekt inlagd sill, tomatsill, sillsallad Ägg, majonnäs och räkor, gravad lax med hovmästaresås, rökt ål och äggröra, hembakat bröd, smör o ost
Julskinka med senap, rostbiff med remouladsås, kalvsylta med rödbetor, rödbetssallad, fläskroulad, leverpastej med ättiksgurka, grillat fläsk och rökt korv
Brunkål, köttbullar, prinskorv och Janssons frestelse

320:-

Vi hjälper gärna till med ett gottebord, mandelmusslor med sylt och grädde, godis och konfekt, ris a la Malta 100:-

GÄSTGIFVARELUNCH

Varje helgfri vardag 12-14.30


 

 

Vi hjälper gärna till och rekommenderar duktig serveringspersonal och kockar när ni skall fixa era fester.

Vi hyr också ut dukar, servetter, porslin och bestick

PÅSKBORD

Från långfredagen till annandag påsk serverar vi ett stort härligt påskbord varje dag från klockan 12:00.
395 kr

31/12
Nyårsmeny för avhämtning eller så kör vi ut för 100 kr mellan kl 12 och 14

Toast med kallrökt lax, räkor och löjrom

Helstekt oxfilé med potatiskaka, parmesanrostade rotfrukter och madeirasky

Chokladtriffle med Cointreau marinerade bär
395,-

 

Viltveckor 8/10-19/10

Viltmeny

Rådjurstartarbiff med kapris, rödbetor, rå lök och en äggula
Fernand Engel, tokay pinot gris, Alsace, Frankrike
Lättgravad röding med limecréme och örter
Domaine de Majas, Cotes Catalanes, Frankrike
Rökt fasanbröst med lingon-o äppelchutney samt viltsky
Dopler, pinot noir, Österike
Kullahjortfilé med rulle och hemstoppad korv med sås på trattkantareller, rotfruktsterrine och portvinssås
Domaine de Mourchon, Cotes du Rhone, Frankrike
Lingonpavlova med kolakräm och kanderade nötter
Di leonardo, Pass the cookies
Kaffe och Gabriellas tryffel med hjortron
Femrättare med viner 895,-
utan viner 525,-

 

Kommentarer är stängda

  • Öppetider

    Tunneberga gästgifveri
    Bordsbeställning 042-367481

    OKTOBER-NOVEMBER-DECEMBER
    Måndag 11.30-14.00
    Tisdag – fredag 11.30-20.30 i köket,
    Lördag 12-20.30 i köket
    Söndag 12-17.00 i köket

    OBS! Boka bord! Är här inga gäster kl 19.30, stänger vi

    Tunneberga catering
    Välkommen att ringa in din cateringbeställning: 0431-210 10
    Tisdag – fredag 8:00 – 15:00
    Lördag enligt ök