Landgångar

  • Förbeställning en arbetsdag innan.
    Pris per person
  • Om ni önskar att få maten hemkörd, gör vi gärna det, då tillkommer en utkörningsavgift på 250:- (Ängelholm – Höganäs) Övriga ställen diskuteras.
  • Hämtar ni själva maten, går det att göra på både Metallgatan 17 b i Ängelholm eller på Tunneberga gästis i Jonstorp. Vi bör diskutera vilka tider som är lämpliga att hämta.

Liten landgång
Handskalade färska räkor, ägg och majonnäs
Kallrökt lax med pepparrotskräm
Basturökt skinka med mimosasallad
Grillad rostbiff med remouladsås och rostad lök
Leverpastej med ättiksgurka
Lantbrie och en hårdost                 90:-


Stor lyxig landgång
Handskalade räkor, ägg, majonnäs, dill och citron
Sill och kokt potatis
Färskrökt lax med pepparrotskräm
Spickeskinka och melon
Grillad rostbiff med remouladsås och rostad lök
Grovmalen leverpastej med ättiksgurka
Lantbrie och gorgonzola med tomatmarmelad     125:-

Kommentarer är stängda

  • Öppetider

    Tunneberga gästgifveri
    Bordsbeställning 042-367481

    OKTOBER-NOVEMBER-DECEMBER
    Måndag 11.30-14.00
    Tisdag – fredag 11.30-20.30 i köket,
    Lördag 12-20.30 i köket
    Söndag 12-17.00 i köket

    OBS! Boka bord! Är här inga gäster kl 19.30, stänger vi

    Tunneberga catering
    Välkommen att ringa in din cateringbeställning: 0431-210 10
    Tisdag – fredag 8:00 – 15:00
    Lördag enligt ök