Vecka 8

Måndag 17/2

Tunnebergas smaskiga köttbullar med gräddsås, potatispuré och rårörda lingon

Tisdag 18/2

Stekt sill med skirat smör, potatispuré och rårörda lingon eller Fläsknoisette med anjovisgräddsås och ugnsbakad potatis

Onsdag 19/2

Fish and chips med tartarsås eller Pytt i panna med rödbetor och stekt ägg

Torsdag 20/2

Ärtsoppa på buffé med fläsk och korv samt pannkakor med sylt och grädde eller Kycklingschnitzel med rosépepparsås och rostad potatis

Fredag 21/2

Skomakarelåda (ryggbiff, potatispuré, bacon och persiljesmör)

Vecka 9

Måndag 24/2

Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon

Tisdag 25/2

Stekt sill med potatispuré, skirat smör och rårörda lingon eller Kalvfärsjärpar med gräddsås, pressgurka och lingon

Onsdag 26/2

Örtöverbakad torskfilé med citronsås och kokt potatis eller BBQ grillad fläskkarré med potatis och rotfruktsgratäng

Torsdag 27/2

Ärtsoppa på buffé med fläsk och korv samt pannkakor med sylt och grädde eller Serranolindad kycklingfilé med gorgonzolasås och rostad potatis

Fredag 28/2

Fläskfilé med bearnaisesås och råstekt potatis

Gästgifvarelunch 109:-

Hämta din lunch i dörren, 85:-/portion med sallad och bröd.
Utkörning till Ängelholm och Höganäs 250 :-, utanför eller till Helsingborg 350:-

Veckans fisk, en lyxig fiskvarmrätt 165:-

Veckans vegetariska 125:-