Gästgifvarelunch, sallad och bröd för avhämtning 105,-
Vecka 12
Serveras 11.30-14.00
Tisdag-Fredag serveras Pasta Bolognese med riven parmesan
Måndag 20/3
Stängt
Tisdag 21/3
Honungslaserad skinkstek med gräddsås och äpplemos
Onsdag 22/3
Stekt sill med skirat smör, lingon och potatispuré
Torsdag 23/3
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Fredag 24/3
Gödtupp från Gössarp med gräddsås, rödkål, äpplemos och kokt potatis
Vecka 13
Tisdag-Fredag serveras Coq au vin med potatispuré
Måndag 27/3
Stängt
Tisdag 28/3
Pannbiff med stekt lök, gräddsås och rårörda lingon
Onsdag 29/3
Friterad spätta med dansk remoulad och kokt potatis
Torsdag 30/3
Gästgifvarestek med gräddsås, géle och ättiksgurka
Fredag 31/3
Schnitzel ”Au four”, (svamp och duchess gratinerad)
