Gästgifvarlunch 109:-

En fin tillagad husmanskost, ett härligt salladsbord med hembakat bröd och kaffe. Det står alltid en smaskig kaka till kaffet 25:-/bit.

Torsdag 14/3

Blomkålssoppa med rökt sidfläsk samt pannkakor med sylt och grädde eller Oxstek med gräddsås och pressgurka

Fredag 15/3

Dansk fläskestek med sås, rödkål och äpplemos

Måndag 18/3

Gorgonzolagratinerad pannbiff med stekt potatis

Tisdag 19/3

Stekt sill med potatispuré, skirat smör och rårörda lingon eller marinerad rostbiff med potatisgratäng och madeirasky

Onsdag 20/3

Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon eller Gräslök och dillöverbakad lax med limesås och kokt potatis

Torsdag 31/3

Ärtsoppa på buffé med fläsk och korv samt pannkakor med sylt och grädde eller Rödvinsbrässerad oxkind med champinjoner och bacon

Fredag 1/4

“Skomakarelåda”, ryggbiff, bacon, persiljesmör och potatispuré

Vi serverar också alltid

En vegetarisk varmrätt 125:-

En lite lyxigare fisk 165:-

Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 165:-

Skånsk äggakaga med rökt sidfläsk och rårörda lingon 165:-

 

LUNCHKLIPPET av gästgifvarluncher
Köp tio luncher och få elva!

Gästgifvarelunch 109:-

Hämta din lunch i dörren, 85:-/portion med sallad och bröd.
Utkörning till Ängelholm och Höganäs 250 :-, utanför eller till Helsingborg 350:-

Veckans fisk, en lyxig fiskvarmrätt 165:-

Veckans vegetariska 125:-