Gästgifvarelunch, sallad och bröd för avhämtning 105,-

Vecka 12

Serveras 11.30-14.00

Tisdag-Fredag serveras Pasta Bolognese med  riven parmesan

Måndag 20/3

Stängt

Tisdag 21/3

Honungslaserad skinkstek med gräddsås och äpplemos

Onsdag 22/3

Stekt sill med skirat smör, lingon och potatispuré

Torsdag 23/3

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon

Fredag 24/3

Gödtupp från Gössarp med gräddsås, rödkål, äpplemos och kokt potatis

Vecka 13

Tisdag-Fredag serveras Coq au vin med potatispuré

Måndag 27/3

Stängt

Tisdag 28/3

Pannbiff med stekt lök, gräddsås och rårörda lingon

Onsdag 29/3

Friterad spätta med dansk remoulad och kokt potatis

Torsdag 30/3

Gästgifvarestek med gräddsås, géle och ättiksgurka

Fredag 31/3

Schnitzel ”Au four”, (svamp och duchess gratinerad)