Gästgifvarelunch Måndag-Fredag 11.30-14.30

Stort fint salladsbord, bröd, måltidsdryck och kaffe 109,-

Vecka 46

Måndag 11/11

Hjortfärsjärpar med lingongräddsås och kokt potatis

Tisdag 12/11

Stekt sill med skirat smör, potatispuré och lingon eller grillad karré med gräddsås och äpplemos

Onsdag 13/11

Smörstekt kummel med vitvinsbrässerad spetskål eller kalvfärsbiff med madeirasås och kokt potatis

Torsdag 14/11

Ärtsoppa på buffé med fläsk och korv samt pannkakor med sylt och grädde eller kycklingfilé i röd curry och kokos samt jasminris

Fredag 15/11

Fläskfilé med portvinsstuvade champinjoner och rotfruktspotatis

Vecka 47

Måndag 18/11

Fetaost och soltorkadtomat fylld färslimpa med dragongräddsås

Tisdag 19/11

Stekt sill med potatispuré, skirat smör och rårörda lingon eller Dovhjortstek med enbärsgräddsås, géle och pressgurka

Onsdag 20/11

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon eller Fisk och skaldjursgryta med aioli och kokt potatis

Torsdag 21/11

Ärtsoppa på buffé med fläsk och korv sam pannkakor med sylt och grädde eller Kalvlever ”Anglaise” med kapris, bacon, lök och gräddsås

Fredag 22/11

Gåsragu med sockerstekt potatis, rödkål och brysselkål och äpplemos

 

 

Gästgifvarelunch 109:-

Hämta din lunch i dörren, 85:-/portion med sallad och bröd.
Utkörning till Ängelholm och Höganäs 250 :-, utanför eller till Helsingborg 350:-

Veckans fisk, en lyxig fiskvarmrätt 165:-

Veckans vegetariska 125:-