Gästgifvarelunch Måndag-Fredag 11.30-14.30

Stort fint salladsbord, bröd, måltidsdryck och kaffe 109,-

Vecka 41

Måndag 7/10

Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon och potatis

Tisdag 8/10

Stekt sill med potatispuré, skirat smör och rårörda lingon eller Fläsk med löksås och kokt potatis

Onsdag 9/10

Panerad torsk med limetartarsås eller kyckling med gräddsås på soltorkad tomat och oliver

Torsdag 10/10

Ärtsoppa på buffé med fläsk och korv samt pannkakor med sylt och grädde eller Pasta Carbonara

Fredag 11/10

”Skomakarelåda” ryggbiff, potatispuré, bacon och persiljesmör

Vecka 42

Måndag 14/10

Stängt pga utbildning

Tisdag 15/10

Stekt sill med potiatispuré, skirat smör och rårörda lingon eller Pannbiff med stekt lök, gräddsås och rårörda lingon

Onsdag 16/10

Prästostgratinerad sej med vitvinsås och kokt potatis eller parmesanstekt kyckling med tomatgräddsås och persiljestekt potatis

Torsdag 17/10

Ärtsoppa på buffé med fläsk och korv samt pannkakor med sylt och grädde eller Krämig tagliatelle med biff, svamp och cognac

Fredag 18/10

Raggmunkar med  stekt fläsk och rårörda lingon

Gästgifvarelunch 109:-

Hämta din lunch i dörren, 85:-/portion med sallad och bröd.
Utkörning till Ängelholm och Höganäs 250 :-, utanför eller till Helsingborg 350:-

Veckans fisk, en lyxig fiskvarmrätt 165:-

Veckans vegetariska 125:-