Vecka 5

Måndag 27/1

Tunnebergas smaskiga köttbullar med gräddsås, lingon och kokt potatis

Tisdag 28/1

Stekt sill med skirat smör, potatispuré och rårörda lingon eller Boeuf Bourgogne med potatispuré

Onsdag 29/1

Panerad spätta med dill och lime tartarsås och kokt potatis eller Pasta bolognese med riven parmesan

Torsdag 30/1

Ärtsoppa på buffé med fläsk och korv samt pannkakor med sylt och grädde eller Ädelostgratinerad kycklingfilé med rödvinssky och rostad potatis

Fredag 31/1

Baconlindad fläskfilé med svampsås och råstekt potatis

Gästgifvarelunch 109:-

Hämta din lunch i dörren, 85:-/portion med sallad och bröd.
Utkörning till Ängelholm och Höganäs 250 :-, utanför eller till Helsingborg 350:-

Veckans fisk, en lyxig fiskvarmrätt 165:-

Veckans vegetariska 125:-