Vi tar emot sällskap upp till 120 personer.

Viltveckor 12/9-23/10 2020

Viltmeny

Kommer snart meny

Femrättare med viner 895:- (aktuella viner till respektive rätt: läggs in här så fort dessa är bestämda)
Utan viner 545:-

 

GÅSAMIDDAG

Gåsamiddag

Från 24/10- 20/11 2020

Svartsoppa med krås alternativt krämig svampsoppa eller tre sandwichar
Nystekt Skånegås med rödkål, brysselkål, äppelmos, stekt potatis och den ”goa” såsen
Skånsk äppelkaka med vaniljsås

Tre rätter 545:-
Två rätter
475:-
En varmrätt
385:-

HEMKÖRNING eller hämta i dörren, tre rätter 395:-
två rätter
350:-
en rätt
295:-

Framkörningsavgift 250:- (inom Ängelholm och Höganäs), Helsingborg 350:-

JULBORD

Från den 21/11 – 24/12 2020

Stort härligt, fantastisk julbord som vi är glada över att många pratar om!

Fantastiska sillinläggningar och MÅNGA! Väldigt uppskattat!

Kalla fiskrätter, många fina charkuterier och småvarma rätter

Ett fantastiskt gottebord med både gröt och ris a la Malta, konfekt, härliga kakor, kaffe, godis och frukt

545:- Julafton 650:-


Få ett litet julbord (jultallriken som står på cateringsidan) hemkört, upplagt fint på fat

FRAMKÖRNING 250:-
Löksill, senapssill, stekt inlagd sill, tomatsill, sillsallad, ägg, majonnäs och räkor, gravad lax med hovmästarsås, rökt ål och äggröra, hembakat bröd, smör o ost
Julskinka med senap, rostbiff med remouladsås, kalvsylta med rödbetor, rödbetssallad, fläskroulad, leverpastej med ättiksgurka, grillat fläsk och rökt korv
Brunkål, köttbullar, prinskorv och Janssons frestelse

340:-

Vi hjälper gärna till med ett gottebord, mandelmusslor med sylt och grädde, godis och konfekt, ris a la Malta 100:-

GÄSTGIFVARELUNCH

Varje helgfri vardag 12-14.30


UTLÅNING PERSONAL</h3
Vi hjälper gärna till och rekommenderar duktig serveringspersonal och kockar när ni skall fixa era fester.
Vi hyr också ut dukar, servetter, porslin och bestick



NYÅRSMENY 31/12 2019

Nyårsmeny för avhämtning eller så kör vi ut för 150 kr mellan kl 12 och 16

Meny kommer!

425:-