Vi tar emot sällskap upp till 120 personer.

Viltveckor 4/9-25/10

Viltmeny

Fänkålsgravad helleflundra med picklade kantareller och äpplen

Jordärtskocka med rökt vildsvinsbog

Vildandsbröst m rostade kastanjer samt sås på messmör, rönnbär och konjak

Variation på hjort m karl-Johan och kålsymfoni samt viltsky

Pannacotta m havtorn och baileys med kolaflarn

Femrättare med viner 895:- (aktuella viner till respektive rätt: läggs in här så fort dessa är bestämda)
Utan viner 525:-

 

GÅSAMIDDAG

Gåsamiddag

Från 26/10- 17/11 2019

Svartsoppa med krås alternativt krämig svampsoppa eller tre sandwichar
Nystekt Skånegås med rödkål, brysselkål, äppelmos, stekt potatis och den ”goa” såsen
Skånsk äppelkaka med vaniljsås

Tre rätter 525:-
Två rätter
465:-
En varmrätt
365:-

HEMKÖRNING eller hämta i dörren, tre rätter 395:-
två rätter
350:-
en rätt
295:-

Framkörningsavgift 250:- (inom Ängelholm och Höganäs), Helsingborg 350:-

JULBORD

Från den 23/11 – 24/12 2019

Stort härligt, fantastisk julbord som vi är glada över att många pratar om!

Fantastiska sillinläggningar och MÅNGA! Väldigt uppskattat!

Kalla fiskrätter, många fina charkuterier och småvarma rätter

Ett fantastiskt gottebord med både gröt och ris a la Malta, konfekt, härliga kakor, kaffe, godis och frukt

525:- Julafton 650:-


Få ett litet julbord (jultallriken som står på cateringsidan) hemkört, upplagt fint på fat

FRAMKÖRNING 250:-
Löksill, senapssill, stekt inlagd sill, tomatsill, sillsallad, ägg, majonnäs och räkor, gravad lax med hovmästarsås, rökt ål och äggröra, hembakat bröd, smör o ost
Julskinka med senap, rostbiff med remouladsås, kalvsylta med rödbetor, rödbetssallad, fläskroulad, leverpastej med ättiksgurka, grillat fläsk och rökt korv
Brunkål, köttbullar, prinskorv och Janssons frestelse

320:-

Vi hjälper gärna till med ett gottebord, mandelmusslor med sylt och grädde, godis och konfekt, ris a la Malta 100:-

GÄSTGIFVARELUNCH

Varje helgfri vardag 12-14.30


UTLÅNING PERSONAL</h3
Vi hjälper gärna till och rekommenderar duktig serveringspersonal och kockar när ni skall fixa era fester.
Vi hyr också ut dukar, servetter, porslin och bestick



NYÅRSMENY 31/12 2019

Nyårsmeny för avhämtning eller så kör vi ut för 150 kr mellan kl 12 och 16

Förrätt

Dill-o limemarinerad ceviche på torsk, lax och räkor med soyabönor, syrad rödlök och mangokräm

Varmrätt

Helstekt cognacsglacerad kalvrygg med potatis-o rotfruktsgratäng, ugnsbakad kronärtskocka och bakade körsbärstomater med dragonsky

Efterrätt

Choklad-triologi med cointreau-marinerade hallon och kolaflarn

395:-