
FÖRRÄTTER
Vit sparris med pocherat ägg samt gräslökshollandaise 145,-
Krämig ramslökssoppa med balsamico stekt sidfläsk 125,-
Tunnebergatoast, krämig röra på räkor, dill och ägg toppad med syrad rödlök 145,-
Tryffelsalami och lufttorkad skinka toppad med marinerad kronärtsskocka och parmesan- och dragonkräm 145,-

Varmrätter
Hängmörad ryggbiff på planka med duchesse, muscovado bakad morot samt pepparsås 295,-
Confiterat anklår med apelsin- och cognacsås, glaserad spetskål och hasselbackspotatis 265,-
Skånsk ”äggakaga” med stekt fläsk och rårörda lingon 195,-
Hemlagade köttbullar med gräddsås, rårörda lingon och pressgurka 185,-
Räkgratinerad bergtungafilé med karamelliserad rödlök, körvel Buerre Blanc samt prästost och purjulöksbakelse 295,-
Gravad lax med hovmästarsås och dillstuvad potatis 215,-
Bakad sötpotatis med rostad mandel, pankopanerad Halloumi, rödlök- och chilichutney samt potatis- och rotselleripuré 225,-

Efterrätter
Friterad Camembert med varm hjortronsylt och persilja 95,-
Mandelkorg med nougatparfait, vaniljglass toppad med apelsinkrisp 95,-
Vaniljpannacotta med rabarberkompott 95,-