
Förrätter
Vit sparris med pocherat ägg och hollandaisesås 135,-
Tunnebergatoast, krämig röra på räkor, ägg, dill och citron toppad med syrad rödlök 145,-
Pelle Janzon… bankad oxfilé, senapskräm, äggula, löjrom och örtkrutonger 145,-
Vårrulle fylld med ingefära, chili och soyafärs serveras med avokado vinaigrette och hyvlad majrova 125,-

Varmrätter
Grillad marulk med sotad citron, brynt smör smaksatt med cornichon- och silverlök samt pressad potatis 325,-
Hängmörad ryggbiff på planka med tomat- och sparrisragu, kraftig rödvinssky och ramslökssmör 295,-
Svensk rapsgris pluma med rostad paprika och mandelsås, bakad vitlök, inlagdramslök och zucchini- och sötpotatisgratäng 285,-
Kalvschnitzel, citron- och ansjovissmör, krispig kapris samt lökslungad petit pois 295,-
Äggakaga med stekt fläsk och rårörda lingon 195,-
Köttbullar med gräddsås, ättiksgurka, rårörda lingon och kokt potatis 185,-
Panerad rotselleri med Romanescosås, bakad vitlök samt gratäng på potatis, squash och sötpotatis 265,-

Efterrätter
Vitchoklad grädde, mandelsmulor och rabarberkompott 85,-
Pavlova med lemoncurd, lättvispad grädde och kanderade nötter 85,-
Chokladfondant med syltade apelsiner, polkamascarpone och rostad mandelkaka 95,-
Praliner 15,- stycket