Tunneberga förrätt

FÖRRÄTTER

Silltallrik, tre sorters sill, gravad lax med hovmästaresås, ål och ägghalvor 145,-   

Ravioli fylld m lax, kräftor och dill serveras med limesmörsås och julienne grönsaker 145,-

Gästgifvaretoast, krämig röra på rökt vildsvin, sidfläsk, pepparrot och skånsksenap toppad med syrad rödlök 145,-

Tunneberga middag

Varmrätter

Glacerat Iberico racks med paprikarelishe, sotad rödlök, picklade rotfrukter samt confiterad potatis 295,-                                                                                                               

Skånsk ”äggakaga” med stekt fläsk och rårörda lingon
180,-

Hemlagade köttbullar serveras med gräddsås och rårörda lingon
175:-

Smörbakad skreitorskrygg med dragon Beurre blanc, saltbakade betor samt dillslungad potatis 285,-

Gravad Lax med hovmästarsås och dillstuvad potatis
185,-

Soyafärsbiff på planka med tomat och ingefärssås samt frästa grönsaker 255,-

Tunneberga dessert

Efterrätter

Choklad och hallon m citron mousse och smörstekta kavringssmulor 95,-

Hjortronparfait med knäckflarn 85,-

Créme brûlée med bärkompott 95,-