À la carte

Förrätter

Panko- och parmasamfriterad grön sparris med kallrökt lax eller Ibericoskinka och ramslöksaioli 125:-
Pelle Janzon, tunna skivor av oxfilé med löjrom och äggula 135:-
Fantastiskt sillbord med både ål och lax 145:- förrätt

Varmrätter

Halstrad färsk lax med brynt hasselnöt- och sojasmör med grön sparris och små fina färskpotatis 245:-
Helstekt vårkyckling från Kärra gård med vår primörer samt ramslöksmonterad kycklingbuljong 265:-
Kalvrygg med potatisgratäng, rödvinssky och vårens primörer 285,-
Skånsk äggakaka med rökt sidfläsk och rårörda lingon 165,-
Fantastiskt sillbord med både ål och lax 210,-

Efterrätter

Rabarberglass med vaniljkokta rabarber och saltkolasås 95:-
Liten pavlova med havtornscurd och kanderade pistagenötter 95:-
Chokladfondant med jordgubbsglass 95,-
Tryffel 25:-
Lingoncapuccino, vaniljglass, espresso och skummad mjölk 55:-
Amaretto coffee, kaffedrink med mandellikör och vispad grädde 95:-

Alltid på Tunneberga
Skånsk äggakaga med rökt sidfläsk och rårörda lingon 160:-
Gravad lax med hovmästarsås och dillstuvad potatis och hovmästarsås 165:-
Tunnebergas köttbullar med gräddsås och rårörda lingon 145:-

Kommentarer är stängda

  • Öppetider

    Tunneberga gästgifveri
    Bordsbeställning 042-367481

    MAJ
    Måndag - onsdag 11.30-14.30
    Torsdag o fredag 11.30-20.30 i köket,
    After work i Puben FREDAG från kl 17.00
    Lördag 12-20.30 i köket
    Söndag 12-17.00 i köket

    Tunneberga catering
    Välkommen att ringa in din cateringbeställning: 0431-210 10
    Tisdag – fredag 8:00 – 15:00
    Lördag enligt ök