Tunneberga förrätt

Förrätter

Vit sparris med pocherat ägg och hollandaisesås 135,-

Tunnebergatoast, krämig röra på räkor, ägg, dill och citron toppad med syrad rödlök 145,-

Pelle Janzon… bankad oxfilé, senapskräm, äggula, löjrom och örtkrutonger 145,-

Vårrulle fylld med ingefära, chili och soyafärs serveras med avokado vinaigrette och hyvlad majrova 125,-

Tunneberga middag

Varmrätter

Grillad marulk med sotad citron, brynt smör smaksatt med cornichon- och silverlök samt pressad potatis 325,-

Hängmörad ryggbiff på planka med tomat- och sparrisragu, kraftig rödvinssky och ramslökssmör 295,-

Svensk rapsgris pluma med rostad paprika och mandelsås, bakad vitlök, inlagdramslök och zucchini- och sötpotatisgratäng 285,-

Kalvschnitzel, citron- och ansjovissmör, krispig kapris samt lökslungad petit pois 295,-

Äggakaga med stekt fläsk och rårörda lingon 195,-

Köttbullar med gräddsås, ättiksgurka, rårörda lingon och kokt potatis 185,-

Panerad rotselleri med Romanescosås, bakad vitlök samt gratäng på potatis, squash och sötpotatis 265,-

Tunneberga dessert

Efterrätter

Vitchoklad grädde, mandelsmulor och rabarberkompott 85,-

Pavlova med lemoncurd, lättvispad grädde och kanderade nötter 85,-

Chokladfondant med syltade apelsiner, polkamascarpone och rostad mandelkaka 95,-

Praliner 15,- stycket