Tunneberga förrätt

FÖRRÄTTER

Tre havskräftor, tre signalkräftor samt västerbottenostpaj 145,-  

Krämig svampsoppa med knaperstekt bacon och västerbottenost flarn 145,-

Pelle Janzon, bankad oxfilé, löjrom, äggula och senapskräm 145,-

Tunneberga toast, krämig röra på räkor, ägg och dill toppad med syrad rödlök 145,-                                   

Tunneberga middag

Varmrätter

Hängmörad ryggbiff på planka med pankopanerad bifftomat, rödvinsky och café de Parissmör 295,-

Kalvfilé ”Black and White”, rödvinssky, bearnaise, potatisgratäng och sparris 295,-

Skånsk ”äggakaga” med stekt fläsk och rårörda lingon
180,-

Hemlagade köttbullar serveras med gräddsås och rårörda lingon
175:-

Stekt fjällröding med honungsbakad kålrabbi, citronsmör samt kokta nypotatis 285,-

Varmröktlax med lime och gräslökssås samt kokta nypotatis 215,-

 

Soyafärsbiff på planka med tomat och ingefärssås samt frästa grönsaker 255,-

Tunneberga dessert

Efterrätter

Chokladfondant med rabarberglass  95,-

Farinstekt banan med vaniljglass samt romspetsad chokladsås 95,-

Mandelkorg med vanilj och jordgubbsglass toppad med färska bär 95,-

Hemgjorda praliner 15,-