Tunneberga förrätt

Förrätter

Vårt fantastiska sillbord med både lax och ål
145,-

Fänkålsgravad helleflundra med picklade kantareller och äpplen

145,-

                                                                                                    Jordärtskockssoppa med rökt vildsvinsbog

135,-

Tunnebergatoast, smörstekt bröd, räkor, kräftor och sparris
145,-

Tunneberga middag

Varmrätter

Skånsk äggakaga med rökt sidfläsk och rårörda lingon
170,-

Vårt fantastiska sillbord med både lax och ål
210,-

Gravad Lax med hovmästarsås och dillstuvad potatis
175,-

Smörbakad helleflundra med balsamico glacerat sidfläsk samt

kål och svampragu
285,-

Hängmörad ryggbiff serveras på ekplanka med muscovadofrästa grönsaker, luftigt smör

på rödlök och parmesan samt pomme duchesse
295,-

Variation på dovhjort ifrån Vegeholm med Karl-Johan och kålsymfoni samt viltsky

                                                                                                                                               295,-

Vildandsbröst med rostade kastanjer samt sås på messmör, rönnbär och Cognac

275,-

Hemlagade köttbullar serveras med gräddsås
rårörda lingon och kokt potatis
165,-

Tunneberga dessert

Desserter

Tartlette med björnbärscurd, italienskmaräng samt philadelphiasorbet

                                                                                                                                                  95,-

Pannacotta på havtorn och Baileys med kolaflarn

95,-

Mandelkorg med vanilj och jordgubbsglass samt bärkompott

95,-

Hemmagjorda praliner smakerna hallon/mörkchoklad, kaffe/kahlua, apelsin/cointreau,rom/mjölkchoklad
15,- styck