Tunneberga förrätt

FÖRRÄTTER

Krämig röra på räkor, ägg och dill serveras på hembakad kavring toppad med syrad rödlök 145,-

Västerbottenostpaj med löjrom, créme fraiche och rödlök 145,-

Bankad hjort med syltade nypon samt senapskräm 135,-

Tunneberga middag

Varmrätter

Ryggbiff på planka med tryffelsauterade grönsaker, madeirasky samt bearnaisesås 295,-

Skånsk ”äggakaga” med stekt fläsk och rårörda lingon
180,-

Hemlagade köttbullar serveras med gräddsås och rårörda lingon
175:-

Smörstekt kolja med dragon Beurre blanc, saltbakade betor samt dillslungad potatis 265,-

Gravad Lax med hovmästarsås och dillstuvad potatis
185,-

Soyafärsbiff på planka med tomat och ingefärssås samt frästa grönsaker 255,-

Tunneberga dessert

Efterrätter

Chokladfondant med apelsinoch hallonglass samt inkokt blodapelsin 95,-

Hjortronparfait med knäckflarn 85,-

Créme brûlée med bärkompott 95,-