À la carte

FÖRRÄTTER

Pelle Janzon, tunna skivor av oxfilé med löjrom
och äggula 135:-
Tunnebergatoast, krämig röra på räkor, kräftor och sparris toppad
med färskröktlax 120,-
Charktallrik, två ost, 3 kött och lite annat smått och gott 135,-
Gubbröra på hembakad kavring med syltad rödlök 115,-
Sillbord som förrätt med ål och lax 145,-

VARMRÄTTER
Skånsk äggakaka med rökt sidfläsk och rårörda lingon 160,-
Gravad lax med hovmästarsås och dillstuvad potatis 165,-
Helstekt spätta med champinjoner, skirat smör och
nypotatis 265,-
Kycklingballotine fylld med pesto på solroskärnor och basilika
samt örtrisotto 255,-
Gödkalv med rostad blomkålspuré, rödvinssky och
potatiskaka smaksatt m västerbottenost 285,-
Sillbord som varmrätt med ål och lax 210:-

EFTERRÄTTER

Créme brûle med smak av stjärnanis
serveras med björnbärssorbet 90,-
Hallonpannacotta med flädersorbet, maräng och citroncrunch 95,-
Chokladfondant med jordgubbsglass
och macaron 95,-
Lingoncappuccino, vaniljglass, espresso
och skummad mjölk 55:-
Amaretto coffee, mandellikör, kaffe och vispgrädde 95:-

Alltid på Tunneberga
Skånsk äggakaga med rökt sidfläsk och rårörda lingon 160:-
Gravad lax med hovmästarsås och dillstuvad potatis och hovmästarsås 165:-

Kommentarer är stängda

  • Öppetider

    Tunneberga gästgifveri
    Bordsbeställning 042-367481

    JUNI o JULI o AUGUSTI
    Måndag – tisdag 11.30-14.30
    Onsdag – fredag 11.30-20.30 i köket,
    Lördag 12-20.30 i köket
    Söndag 12-17.00 i köket

    Tunneberga catering
    Välkommen att ringa in din cateringbeställning: 0431-210 10
    Tisdag – fredag 8:00 – 15:00
    Lördag enligt ök