À la carte

á la carte och vårt fantastiska påskbuffé serveras i Påskhelgen Fredag-söndag. Måndag serveras a la carte 🙂

FÖRRÄTTER

 

Löjrom med bakad äggula, rödlök och surdegsflarn 155:-

 

Råbiff med friterad kapris och senapskräm 135:-

 

Vit sparris med pocherat ägg och ramslöksholandaise 120:-

 

 

 

VARMRÄTTER

 

Skånsk ”äggakaga” med rökt sidfläsk och rårörda lingon 160:-

 

Gravad lax med hovmästarsås och dillstuvad potatis 165:-

 

Variation på lamm med kroketter, lammsky och vitlöksslungade vaxbönor 285:-

 

Helstekt vårkyckling med cidergräddsås, ugnsbakad sparrispotatis och primörer 275:-

 

Gratinerad rödtunga med duchesspotatis och semitorkade Brännantomater 295:-

 

Kalvrullader med gräddsås, gelé och pressgurka 265:-

 

 

EFTERRÄTTER

 

Friterad camembert med hjortronglass och  persilja 95:-

 

Marängsviss, karamelliserad banan, maränger, grädde och salt kolasås 95:-

 

Fläderpannacotta med bakade rabarber och pistagemacroner 90:-

 

Amarettocoffee, mandellikör,grädde och kaffe 95:-

 

Alkoholfri dryck
Vi har en fantastisk must från Engelbrecks i Södåkra.
Den är lagom söt och har en fin syra och gjord på äpplet Zari eller Rubenstein den serveras i glas 50,- eller på helflaska 75cl 100,-

 

 

 

Kommentarer inaktiverade.

  • Öppetider

    Tunneberga gästgifveri
    Bordsbeställning 042-367481

    JANUARI ÖPPNAR VI DEN 8:e

    Måndag-torsdag 11.30-14.00

    Fredag 11.30-21.00

    Lördag 12-21.00

    Söndag 12.17.00

     

    OBS! Boka bord! Är här inga gäster kl 19.30, stänger vi

    Tunneberga catering
    Välkommen att ringa in din cateringbeställning: 0431-210 10
    Tisdag – fredag 8:00 – 15:00
    Lördag enligt ök