
FÖRRÄTTER
Silltallrik, tre sorters sill, gravad lax med hovmästaresås, ost och ägghalvor 145,-
Ramslökssoppa med sotad lax och pocherat ägg 145,-
Pelle Janzon, bankad oxfilé, löjrom, äggula och senapskräm 145,-

Varmrätter
Kalvschnitzel med smör på kapris, sardeller och citron serveras med ärtor, rödvinssky och stekt potatis 295,-
Glacerat Iberico racks med paprikarelishe, sotad rödlök, picklade rotfrukter samt confiterad potatis 295,-
Skånsk ”äggakaga” med stekt fläsk och rårörda lingon
180,-
Hemlagade köttbullar serveras med gräddsås och rårörda lingon
175:-
Halstrad fjällröding med krämig nässelsås, vårprimörer och nypotatis ifrån Alegården i Allerum 285,-
Gravad Lax med hovmästarsås och dillstuvad potatis
185,-
Soyafärsbiff på planka med tomat och ingefärssås samt frästa grönsaker 255,-

Efterrätter
Citronfromage med rabarbergéle och kaksmulor 95,-
Pavlova med rabarbercurd och saltrostade nötter 95,-
Créme brûlée med bärkompott 95,-
Hemgjorda praliner 15,-