Tunneberga förrätt

FÖRRÄTTER

Vit sparris med pocherat ägg samt gräslökshollandaise 145,-

Krämig ramslökssoppa med balsamico stekt sidfläsk 125,-

Tunnebergatoast, krämig röra på räkor, dill och ägg toppad med syrad rödlök 145,-

Tryffelsalami och lufttorkad skinka toppad med marinerad kronärtsskocka och parmesan- och dragonkräm 145,-

Tunneberga middag

Varmrätter

Hängmörad ryggbiff på planka med duchesse, muscovado bakad morot samt pepparsås 295,-

Confiterat anklår med apelsin- och cognacsås, glaserad spetskål och hasselbackspotatis 265,-

Skånsk ”äggakaga” med stekt fläsk och rårörda lingon 195,-

Hemlagade köttbullar med gräddsås, rårörda lingon och pressgurka 185,-

Räkgratinerad bergtungafilé med karamelliserad rödlök, körvel Buerre Blanc samt prästost och purjulöksbakelse 295,-

Gravad lax med hovmästarsås och dillstuvad potatis 215,-

Bakad sötpotatis med rostad mandel, pankopanerad Halloumi, rödlök- och chilichutney samt potatis- och rotselleripuré 225,- 

Tunneberga dessert

Efterrätter

Friterad Camembert med varm hjortronsylt och persilja 95,-

Mandelkorg med nougatparfait, vaniljglass toppad med apelsinkrisp 95,-

Vaniljpannacotta med rabarberkompott 95,-