
FÖRRÄTTER
Silltallrik, tre sorters sill, gravad lax med hovmästaresås, ål och ägghalvor 145,-
Ravioli fylld m lax, kräftor och dill serveras med limesmörsås och julienne grönsaker 145,-
Gästgifvaretoast, krämig röra på rökt vildsvin, sidfläsk, pepparrot och skånsksenap toppad med syrad rödlök 145,-

Varmrätter
Glacerat Iberico racks med paprikarelishe, sotad rödlök, picklade rotfrukter samt confiterad potatis 295,-
Skånsk ”äggakaga” med stekt fläsk och rårörda lingon
180,-
Hemlagade köttbullar serveras med gräddsås och rårörda lingon
175:-
Smörbakad skreitorskrygg med dragon Beurre blanc, saltbakade betor samt dillslungad potatis 285,-
Gravad Lax med hovmästarsås och dillstuvad potatis
185,-
Soyafärsbiff på planka med tomat och ingefärssås samt frästa grönsaker 255,-

Efterrätter
Choklad och hallon m citron mousse och smörstekta kavringssmulor 95,-
Hjortronparfait med knäckflarn 85,-
Créme brûlée med bärkompott 95,-