Tunneberga förrätt

Förrätter

Stort fint sillbord med både ål och lax 145,-

Råraka med löjrom, creme fraishe, rödlök och dill 145,-

Tunnebergatoast, smörstekt toast med räkor, sparris, dill och citron, toppad med syrad lök 145,-

Tunneberga middag

Varmrätter

Skånsk ”äggakaga” med rökt sidfläsk och rårörda lingon 170,-

Gravad lax med hovmästarsås och dillstuvad potatis 175,-

Stort härligt sillbord med både ål och lax 210,-

Pocherad torskrygg med brynt pepparrotssmör och dillslungade morötter 295,-

Kalvfilé ”black and white” (rödvinsås och bearnaise), marinerad kronärtskocka och råstekt potatis 285,-

Dovhjortsstek från Vegeholm med äpple och rödlökschutney samt enbärsgräddsås 285,-

Hemrullade köttbullar med gräddsås och rårörda lingon 175,-

Tunneberga dessert

Desserter

Créme Brûlée med marinerade hallon 95,-

Choklad fondant med mangosorbet och mandelkrisp 95,-

Glasscoupe med hemgjorda maränger 95,-

Hemgjorda tryfflar 15,-/st