Tunneberga förrätt

FÖRRÄTTER

Silltallrik, tre sorters sill, gravad lax med hovmästaresås, ost och ägghalvor 145,-   

Ramslökssoppa med sotad lax och pocherat ägg 145,-

Pelle Janzon, bankad oxfilé, löjrom, äggula och senapskräm 145,-                                  

Tunneberga middag

Varmrätter

Kalvschnitzel med smör på kapris, sardeller och citron serveras med ärtor, rödvinssky och stekt potatis 295,-

Glacerat Iberico racks med paprikarelishe, sotad rödlök, picklade rotfrukter samt confiterad potatis 295,-                                                                                                               

Skånsk ”äggakaga” med stekt fläsk och rårörda lingon
180,-

Hemlagade köttbullar serveras med gräddsås och rårörda lingon
175:-

Halstrad fjällröding med krämig nässelsås, vårprimörer och nypotatis ifrån Alegården i Allerum 285,-

Gravad Lax med hovmästarsås och dillstuvad potatis
185,-

Soyafärsbiff på planka med tomat och ingefärssås samt frästa grönsaker 255,-

Tunneberga dessert

Efterrätter

Citronfromage med rabarbergéle och kaksmulor 95,-

Pavlova med rabarbercurd och saltrostade nötter 95,-

Créme brûlée med bärkompott 95,-

Hemgjorda praliner 15,-