
Förrätter
Skink- och prästost krokett med senapskräm, riven pepparrot och rökt tomatolja 115,-
Tunnebergatoast, krämig röra på räkor, ägg, dill och citron toppad med syrad rödlök 145,-
Rostad paprikasoppa samt majskyckling fylld med fetaost, bacon och pesto 115,-
Silltallrik med tre sorters sill, ål och ost 145,-

Varmrätter
Smörstekt bergtunga med serranolindade brytbönor, saltbakad rödbeta, Champagnesås och pommes duchesse 325,-
Hjortwallenbergare med skogssvampsås, potatis- och palsternackspuré och rårörda blåbär 295,-
Ryggbiff från älg kalv med rödlök- och äpplechutney, friterad potatis- och morot samt kraftig Madeirasky 325,-
Kalvschnitzel, citron- och ansjovissmör, krispig kapris samt lökslungad petit pois 295,-
Äggakaga med stekt fläsk och rårörda lingon 195,-
Köttbullar med gräddsås, ättiksgurka, rårörda lingon och kokt potatis 185,-
Marinerad rostad blomkål med rotfruktspytt, Café de Pariskräm och halloumi 265,-

Efterrätter
Varmt smördegsknyte fyllt med äppelkompott samt saltkolasås och hemlagad vaniljglass 95,-
Pavlova med lemoncurd, lättvispad grädde och kanderade nötter 85,-
Chokladfondant med syltade apelsiner, polkamascarpone och rostad mandelkaka 95,-
Praliner 15,- stycket