fkls

F Ö R R Ä T T E R

TUNNEBERGATOASTEN
Krämig röra på räkor, ägg och dill
toppad med syrad rödlök
145,-

RAMSLÖKSSOPPA
MED RÖKT DOVHJORT
& västerbottenflarn
125,-

VIT SPARRIS
med rostat hasselnötssmör
135,-

Tunneberga middag

V A R M R Ä T T E R

ÄGGAKAGAN
med rimmat stekt fläsk
& rårörda lingon
195,

KÖTTBULLARNA
med potatispuré, pressgurka,
rårörda lingon & gräddsås
195,

HALSTRAD FJÄLLRÖDING
med ramslöks- & citroncréme,
vårprimörer & potatisblanquette
325,

VILDANDSBRÖST
med rabarberchutney,
fondantpotatis,
bakad spetskål
& smörad rödvinssky
325,

HÄNGMÖRAD RYGGBIFF
med rödlöksmarmelad,
beasmör
& friterad klyftpotatis
295,

Tunneberga dessert

E F T E R R Ä T T E R

MARÄNGSVISS
Hemlagad vaniljglass,
maränger, banan
& romspetsad chokladsås,
95,-

FRITERAD CAMEMBERT
med hjortronsylt
& friterad persilja
115,-

MANDELTARTELETTE
med kardemummad
rabarberkompott,
italiensk maräng
& hemlagad vaniljglass
95,-