Tunneberga förrätt

FÖRRÄTTER

Silltallrik, tre sorters sill, gravad lax med hovmästaresås, ost och ägghalvor 145,-   

Vit sparris med gräslökshollandaise, pocherat ägg och grönsakschips 145,-

Pelle Janzon, bankad oxfilé, löjrom, äggula och senapskräm 145,-

Tunneberga toast, krämig röra på räkor, ägg och dill toppad med syrad rödlök 145,-                                   

Tunneberga middag

Varmrätter

Hängmörad ryggbiff på planka med pankopanerad bifftomat, rödvinsky och café de Parissmör 295,-

Kalvfilé ”Black and White”, rödvinssky, bearnaise, potatisgratäng och sparris 295,-

Skånsk ”äggakaga” med stekt fläsk och rårörda lingon
180,-

Hemlagade köttbullar serveras med gräddsås och rårörda lingon
175:-

Halstrad fjällröding med härliga primörer, citron och krassesmör samt svenska nypotatis 285,-

Gravad Lax med hovmästarsås och dillstuvad potatis
185,-

Soyafärsbiff på planka med tomat och ingefärssås samt frästa grönsaker 255,-

Tunneberga dessert

Efterrätter

Chokladfondant med rabarberglass och saltrostade nötter 95,-

Två sorters mousse, jordgubbar och vitchoklad, smultrongéle och kanderade nötter

Créme brûlée med Muscovado och kardemumma kokta rabarber 95,-

Hemgjorda praliner 15,-