Tunneberga förrätt

Förrätter

Vårt fantastiska sillbord med lax och ål

145,-

Pilgrimsmusslor med friterad rödbeta, apelsin och brynt smör

145,-

Krämig jordärtskockssoppa med knaperstekt rökt sidfläsk och parmesanpinne

135,-

Tunneberga middag

Varmrätter

Vårt fantastiska sillbord med lax och ål

210,-

Skånsk Äggakaga med rökt sidfläsk och rårörda lingon

160,-

Gravad lax med hovmästarsås och dillstuvad potatis

165,-

Torskrygg med skirat smör och riven pepparrot

285,-

Hemlagade köttbullar med gräddsås och rårörda lingon

165,-

Lime- och chilimarinerad majskycklingbröst med puré på mandelpotatis och marsalasky

265,-

Gödkalvsrygg med rotfruktspuré och madeirasky och potatiskaka med västerbottenost

285,-

Tunneberga dessert

Desserter

Rom- och nougatglass med bakad ananas och rostad kokos
95:-

Passionfruktsorbet med chokladsockerkaka och chokladcrips
95:-

Créme brylé med  hallon- och saltlakritsglass
95:-