Tunneberga förrätt

Förrätter

Skink- och prästost krokett med senapskräm, riven pepparrot och rökt tomatolja 115,-

Tunnebergatoast, krämig röra på räkor, ägg, dill och citron toppad med syrad rödlök 145,-

Rostad paprikasoppa samt majskyckling fylld med fetaost, bacon och pesto 115,-

Silltallrik med tre sorters sill, ål och ost 145,-

Tunneberga middag

Varmrätter

Smörstekt bergtunga med serranolindade brytbönor, saltbakad rödbeta, Champagnesås och pommes duchesse 325,-

Hjortwallenbergare med skogssvampsås, potatis- och palsternackspuré och rårörda blåbär 295,-

Ryggbiff från älg kalv med rödlök- och äpplechutney, friterad potatis- och morot samt kraftig Madeirasky 325,-

Kalvschnitzel, citron- och ansjovissmör, krispig kapris samt lökslungad petit pois 295,-

Äggakaga med stekt fläsk och rårörda lingon 195,-

Köttbullar med gräddsås, ättiksgurka, rårörda lingon och kokt potatis 185,-

Marinerad rostad blomkål med rotfruktspytt, Café de Pariskräm och halloumi 265,-

Tunneberga dessert

Efterrätter

Varmt smördegsknyte fyllt med äppelkompott samt saltkolasås och hemlagad vaniljglass 95,-

Pavlova med lemoncurd, lättvispad grädde och kanderade nötter 85,-

Chokladfondant med syltade apelsiner, polkamascarpone och rostad mandelkaka 95,-

Praliner 15,- stycket