Tunneberga förrätt

Förrätter

Jordärtskockssoppa med vildsvins rilette och parmesanchips 135,-

Havskräftskrokette med västerbottenost, skaldjursmajonäs och limemarinerad gulbeta 145,-

Rimmad helleflundra med slånbär- och krikonsirap samt friterad rotselleri 145,-

Gravat rådjur med syltade trattkantareller- och rönnbär, färskostkräm och örtkrutonger 155,-

Tunneberga middag

Varmrätter

Prästostspäckad vilt wallenbergare med portvinsstuvad skogssvamp, rårörda lingon- och blåbär samt potatis- och palsternackspuré 295,-

Hjortrullader fylld med pärllök, sidfläsk och Dijon med krämig rotfruktspytt, vilt sky, syrad sockerbeta och rönnbärsgéle 295,-

Hängmörad älg entrecôte med messmör- och cognacssås, picklade nypon, gåsfriterad pommes frites och hemgjord majonäs 325,-

Halstrad fjällröding med brynt havtorn- och hasselnötssmör, fräst pumpa och lök samt tryffeldoftande potatis cocotte 295,-

Hemlagade köttbullar serveras med gräddsås och rårörda lingon
185,-

Skånsk äggakaga med stekt fläsk och rårörda lingon 195,-

Tunneberga dessert

Efterrätter

Hjortron parfait med krossade chokladdrömmar och drottning culis 95,-

Mandelkorg med apelsin- och kanelchutney samt vaniljglass 95,-

Kolatartlette med björnbärsmascarpone och salt rostade nötter 95,-