À la carte

Börjar den 2 september
FÖRRÄTTER
Tunnebergatoast, krämig röra på räkor, kräftor och sparris toppad
med färskröktlax 120,-
Carpaccio med lagrad Allerums prästost, Dijon-o honungssenapskräm samt kryddkrasse 135,-
Krämig kantarellsoppa med oststång 135,-
Sillbord som förrätt med både ål och lax 145,-

VARMRÄTTER
Skånsk äggakaka med rökt sidfläsk och rårörda lingon 160,-
Gravad lax med hovmästarsås och dillstuvad potatis 165,-
Halstrad röding med friterad palsternacka, citron och dillsmör samt örtvända potatis 265,-
Lammytterfilé med vitlöksslungade vax-o bondbönor, lammsky och små fina ugnsbakade potatis 295,-
Kalvsnitzel fylld med en röra på soltorkad tomat,fransk senap, örter och parmesan samt friterad Idahopotatis 295,-
Sillbord som en rätt med både ål och lax 210:-

EFTERRÄTTER
Karamellmousse med nyponglass och liten brownie smaksatt med nypon 95,-
Blåbärsglass med farinstekta äpple och vaniljmascapone 95,-
Lingoncappuccino, vaniljglass, espresso
och skummad mjölk 55:-
Amaretto coffee, mandellikör, kaffe och vispgrädde 95:-

Kommentarer är stängda

  • Öppetider

    Tunneberga gästgifveri
    Bordsbeställning 042-367481

    AUGUSTI-SEPTEMBER-OKTOBER
    Måndag – onsdag 11.30-14.00
    Torsdag – fredag 11.30-20.30 i köket,
    Lördag 12-20.30 i köket
    Söndag 12-17.00 i köket

    OBS! Boka bord! Är här inga gäster kl 19.30, stänger vi

    Tunneberga catering
    Välkommen att ringa in din cateringbeställning: 0431-210 10
    Tisdag – fredag 8:00 – 15:00
    Lördag enligt ök