Tunneberga förrätt

Förrätter

Vårt fantastiska sillbord med både lax och ål
145,-

Carpaccio på rödbeta med chevrékräm och balsamicokokt valnötter
135,-

Pelle Janzon, bankad oxfilé med löjrom, äggula och krutonger
145,-

Tunnebergatoast, smörstekt bröd, räkor, kräftor och sparris
145,-

Tunneberga middag

Varmrätter

Skånsk äggakaga med rökt sidfläsk och rårörda lingon
170,-

Vårt fantastiska sillbord med både lax och ål
210,-

Gravad Lax med hovmästarsås och dillstuvad potatis
175,-

Halstrad röding med vår primörer, dill och citronsmör samt färskpotatis
285,-

Hängmörad ryggbiff serveras på ekplanka med bearnaise, rödvinssky,
rom och honungsmarinerade primörer samt pomme duchesse
295,-

Gödkalvsentrecôte med smörslungade betor, kryddsmör

samt potatisgratäng
285,-

Hemlagade köttbullar serveras med gräddsås
rårörda lingon och kokt potatis
165,-

Tunneberga dessert

Desserter

Chokladmousse med marinerade björnbär
95,-

Créme brûlée med citronmeliss och bärkompott
95,-

Mandelkorg med vanilj och jordgubbsglass samt bär

från Ellagården
95,-

Hemmagjorda praliner smakerna hallon/mörkchoklad, kaffe/kahlua, apelsin/cointreau,rom/mjölkchoklad
15,- styck