
FÖRRÄTTER
Amuse-Bouche och ett glas bubbel!
Lime- & chilimarinerad laxtartar
med avokadokräm och friterad kapris
155,-
Tunnebergatoast
Krämig röra på lax, räkor, ägg och dill
toppad med citron och picklade ramslöksknoppar
145,-
Pelle Janzon
bankad oxfilé med senapskräm,
krutonger och löjrom
135,-
Ljummen kronärtskocka
med örtsmörsås
135,-

VARMRÄTTER
Skånsk äggakaga
med stekt fläsk och rårörda lingon
225,-
Köttbullar
med potatismos, gräddsås, pressgurka
och rårörda lingon
225,-
Smörstekt röding
med tomat och paprika från Brunnby
samt beurre blanc
345,-
Gravad lax
med hovmästarsås och dillstuvad potatis
235,-
Confiterat anklår
med sommarlök, zucchini,
myntadoftande rödvinssky
325,-
Hängmörad ryggbiff
med rotselleripuré, bakad tomat
demiglace och stekt potatis
355,-

EFTERRÄTTER
Inkokt rabarber
med chokladganache och vaniljglass
95,-
Pavlova
med citruscurd, lättvispad grädde
och jordgubbar
115,-
Glasscoupe
med maränger och chokladsås
85,-