fkls

FÖRRÄTTER

Amuse-Bouche och ett glas bubbel!
Lime- & chilimarinerad laxtartar
med avokadokräm och friterad kapris
155,-

Tunnebergatoast
Krämig röra på lax, räkor, ägg och dill
toppad med citron och picklade ramslöksknoppar
145,-

Pelle Janzon
bankad oxfilé med senapskräm,
krutonger och löjrom
135,-

Ljummen kronärtskocka
med örtsmörsås
135,-

VARMRÄTTER

Skånsk äggakaga
med stekt fläsk och rårörda lingon
225,-

Köttbullar
med potatismos, gräddsås, pressgurka
och rårörda lingon
225,-

Smörstekt röding
med tomat och paprika från Brunnby
samt beurre blanc
345,-

Gravad lax
med hovmästarsås och dillstuvad potatis
235,-

Confiterat anklår
med sommarlök, zucchini,
myntadoftande rödvinssky
325,-

Hängmörad ryggbiff
med rotselleripuré, bakad tomat
demiglace och stekt potatis
355,-

EFTERRÄTTER

Inkokt rabarber
med chokladganache och vaniljglass
95,-

Pavlova
med citruscurd, lättvispad grädde
och jordgubbar
115,-

Glasscoupe
med maränger och chokladsås
85,-