Tunneberga förrätt

Förrätter

Gravad och sotad Dovhjort, svartkål, björnbär, rödbeta 145,-

Luftorkat vildsvin, grillat levaine, vispat smör och Havgus (ost) 145,-

Löksoppa på stekt lök, kräm på lagrad ost, krutong, timjan och äpple 135,

Tunnebergatoast, krämig röra på räkor, ägg, dill och citron toppad med syrad rödlök 145,

Tunneberga middag

Varmrätter

Halstrad röding, kantareller, ärtor, fänkål i Sandefjordssås 295,-

Hjortwallenbergare med gräddstekta trattkantareller, ärtor, pumpakräm, brynt smör och krispig potatis 295,-

Stekt vildand, brysselkål, frasig parmesanpotatis, vildandssky med fermenterad honung 315,-

Variation på Dovhjort med rotselleri, lingon, taggsvamp samt viltsky, bakad vitkål 325,-

”Äggakaga” stekt fläsk och rårörda lingon 195,-

Köttbullar, gräddsås, ättiksgurka, rårörda lingon och kokt potatis 185,-

 

Tunneberga dessert

Efterrätter

Vispad pannacotta, äpple, granola med rostad vit choklad 95,-

Chokladfondant, saltkola och inlagda körsbär 95,-

”Drunken dog” (blå mögelost tvättad i whisky), tomatmarmelad och surdegsskorpor 95,

Praliner 15,- stycket

Ha en egen Rom eller Whisky provning?

Nu har du chansen!

Till det förmånliga priset på 185,-

får du hela 3st 2cl av antingen Rom eller Whisky.