fkls

F Ö R R Ä T T E R

Amuse-Bouche & ett glas bubbel!
Lime- & chilimarinerad laxtartar
med avokadokräm & friterad kapris
155,-

Tunnebergatoast
Krämig röra på lax, räkor, ägg och dill
toppad med citron och picklade ramslöksknoppar
145,-

Pelle Janzon
bankad oxfilé med senapskräm,
krutonger & löjrom
135,-

Sparris
med hollandaise & rödbetschips
135,-

V A R M R Ä T T E R

Skånsk äggakaga
med stekt fläsk & rårörda lingon
225,-
Köttbullar
med potatismos, gräddsås, pressgurka
& rårörda lingon
225,-

Smörstekt röding
med vårprimörer, raps, beurre blanc
& dillslungad potatis
345,-

Gravad lax
med hovmästarsås & dillstuvad potatis
235,-
Lammstek
med betor, rostad vitlökssky
& ramslöksgremolata
345,-

Hängmörad ryggbiff
med rotselleripuré, bakad tomat
demiglace & stekt potatis
335,-

E F T E R R Ä T T E R

Ljummet ingefärspäron
med mint- och chokladparfait
95,-

Grillad rommarinerad ananas
med kokosglass
samt 2 cl rom
115,-

Glasscoupe
med maränger & chokladsås
85,-