Har ni några önskemål eller om ni vill mixa menyerna, det går bra, ring oss!
Obs! Vår festmenyer måste förbeställas. Om ni vill ha festmeny på Tunneberga så är det för minst 8 personer, samt att alla väljer samma rätter.
FESTPAKET
Fest i vår fina matsal EDVARD PERSSON, ni får plats upp till 90 personer
Komponera själva er meny! 525,- för tre rätter
Förrätter
Laxtartar med friterad kapris, sojamajonäs samt krutonger
Tunnebergaröra, krämig röra på ägg, dill och räkor serveras på smörstekt toast toppad med syrad rödlök
Lagrad prästostpaj med vispad créme fraiche och rom toppad med gräslök
Oxcarpaccio, olivolja, parmesan och örter
Varmrätter
Hängmörad ryggbiff med glacerade smålökar, champinjoner och rökt sidfläsk samt madeirasky örtslungad potatis eller potatisgratäng
Helstekt kalvrygg med äpple, pumpa och cidersås samt örtslungad potatis eller potatisgratäng
Smörstekt fjällröding med brynt hasselnöt-, persilja- och citronsmör samt fräst zucchini- och tomat, potatis- och ört puré
Efterrätter
Créme brylée med rårörda hallon
Vitchokladpannacotta med limemarinerade bär
Chokladganache med halloncoulis
Pavlova med lemoncurd, grädde och passionsfrukt
Önskar ni canapéer innan maten har vi några förslag..
Petit choux fylld med skinka och pepparrot 30,-
Fullkornsbröd toppad med krämig röra på räkor, ägg och dill 30,-
Krustad fylld med ädelostkräm och chutney 20,-