Vi hoppas att ni finner våra menyförslag frestande, har ni några önskemål eller om ni vill mixa menyerna. Det går bra, ring oss!
Obs! Vår festmenyer måste förbeställas om ni vill njuta av dem på restaurangen så är det för minst 8 personer, de finns inte på vår ala carte meny.
FESTPAKET:
Fest i vår fina matsal EDVARD PERSSON, ni får plats upp till 90 personer
Komponera själva er meny! 485,- för tre rätter
Förrätter
Limoncello gravad lax med marinerad fänkål, picklad senapsfrön samt pepparrotskräm
Tunnebergaröra, krämig röra på ägg, dill och räkor serveras på smörstekt toast toppad med syrad rödlök
Lagrad prästostpaj med vispad créme fraiche och rom toppad med gräslök
Kyld gazpacho med avokado- och bet röra på olivskorpa
Tapastallrik, spett med oliv, tomat och manchego, lufttorkad skinka fylld med soltorkad tomat och färskost, kapris- och kronärtskocks tapenade på skorpa
Varmrätter
Hängmörad ryggbiff med glacerade smålökar, champinjoner och rökt sidfläsk samt madeirasky och potatis – o prästostkaka
Helstekt kalvrygg med dragonsky, saltbakad rödbeta, morot- och Cognacpuré med råstekt purjulökspotatis
Smörstekt fjällröding med brynt hasselnöt-, persilja- och citronsmör samt fräst zucchini- och tomat, potatis- och ört puré
Ingefära- och mango bakad majskyckling med chipotlesky, paprikachutney och potatis och rotfruktsgratäng
Efterrätter
Créme brylée med rårörda hallon
Champagne och vit chokladpannacotta med limemarinerade bär
Två sorters chokladmousse (vit och mörk) med marinerade bär
Pavlova med lemoncurd och kanderade pecannötter
Önskar ni canapéer innan maten har vi några förslag 40,- stycket.
Petit choux fylld med skinka och pepparrot
Fullkornsbröd toppad med krämig röra på lax, ägg och dill
Tomat, kronärtskocka och oliv bruschetta med basilika
Örtbaguette med lagrad prästost, marmelad och rostade valnötter