Har ni några önskemål eller om ni vill mixa menyerna, det går bra, ring oss!

Obs! Vår festmenyer måste förbeställas. Om ni vill ha festmeny på Tunneberga så är det för minst 8 personer, samt att alla väljer samma rätter.

FESTPAKET

Fest i vår fina matsal EDVARD PERSSON, ni får plats upp till 90 personer

Komponera själva er meny! 525,- för tre rätter

 

Förrätter

Laxtartar med friterad kapris, sojamajonäs samt krutonger

Tunnebergaröra, krämig röra på ägg, dill och räkor serveras på smörstekt toast toppad med syrad rödlök

Lagrad prästostpaj med vispad créme fraiche  och rom toppad med gräslök

Oxcarpaccio, olivolja, parmesan och örter

 

Varmrätter

Hängmörad ryggbiff med glacerade smålökar, champinjoner och rökt sidfläsk samt madeirasky örtslungad potatis eller potatisgratäng

Helstekt kalvrygg med äpple, pumpa och cidersås samt örtslungad potatis eller potatisgratäng

Smörstekt fjällröding med brynt hasselnöt-, persilja- och citronsmör samt fräst zucchini- och tomat, potatis- och ört puré

 

Efterrätter

Créme brylée med rårörda hallon

Vitchokladpannacotta med limemarinerade bär

Chokladganache med halloncoulis

Pavlova med lemoncurd, grädde och passionsfrukt

 

Önskar ni canapéer innan maten har vi några förslag..

Petit choux fylld med skinka och pepparrot 30,-

Fullkornsbröd toppad med krämig röra på räkor, ägg och dill 30,-

Krustad fylld med ädelostkräm och chutney 20,-