Vi hoppas att ni finner våra menyförslag frestande, har ni några önskemål eller om ni vill mixa menyerna. Det går bra, ring oss!

Obs! Vår festmenyer måste förbeställas om ni vill njuta av dem på restaurangen så är det för minst 8 personer och alla väljer samma rätter, de finns inte på vår ala carte meny.

FESTPAKET:

Fest i vår fina matsal EDVARD PERSSON, ni får plats upp till 90 personer

Komponera själva er meny! 485,- för tre rätter

 

Förrätter

Limoncello gravad lax med marinerad fänkål, picklad senapsfrön samt pepparrotskräm

Tunnebergaröra, krämig röra på ägg, dill och räkor serveras på smörstekt toast toppad med syrad rödlök

Lagrad prästostpaj med vispad créme fraiche  och rom toppad med gräslök

Kyld gazpacho med avokado- och bet röra på olivskorpa

Tapastallrik, spett med oliv, tomat och manchego, lufttorkad skinka fylld med soltorkad tomat och färskost, kapris- och kronärtskocks tapenade på skorpa

 

Varmrätter

Hängmörad ryggbiff med glacerade smålökar, champinjoner och rökt sidfläsk samt madeirasky och potatis – o prästostkaka

Helstekt kalvrygg med dragonsky, saltbakad rödbeta, morot- och Cognacpuré med råstekt purjulökspotatis

Smörstekt fjällröding med brynt hasselnöt-, persilja- och citronsmör samt fräst zucchini- och tomat, potatis- och ört puré

Ingefära- och mango bakad majskyckling med chipotlesky, paprikachutney och potatis och rotfruktsgratäng

 

Efterrätter

Créme brylée med rårörda hallon

Champagne och vit chokladpannacotta med limemarinerade bär

Två sorters chokladmousse (vit och mörk) med marinerade bär

Pavlova med lemoncurd och kanderade pecannötter

 

Önskar ni canapéer innan maten har vi några förslag 40,- stycket.

Petit choux fylld med skinka och pepparrot

Fullkornsbröd toppad med krämig röra på lax, ägg och dill

Tomat, kronärtskocka och oliv bruschetta med basilika

Örtbaguette med lagrad prästost, marmelad och rostade valnötter